Vår vision

LED har förändrat världen, och Svealight är en del av den ljusrevolution som pågår för fullt runt om på jordklotet. Vi förser marknaden med belysningslösningar som använder den allra senaste och mest effektiva led tekniken som finns att tillgå. Vi skiljer oss från våra konkurrenter på många sätt och vis. Medan många konkurrenter och även globala jättar valt att leverera led produkter som tillverkas i Asien så har vi valt en annan väg. Samtliga produkter i vårt sortiment tillverkas inom norra Europa för att säkerställa bästa tänkbara kvalité. Vi erbjuder branschens längsta garantier vilket är ett resultat av att vi med stor omsorg valt att samarbeta med tillverkare som delar vår vision gällande hållbarhet och funktionalitet. Varje led produkter som vi levererat till våra kunder testas noggrant inför leverans.

Svealights led produkter har en väldigt lång livslängd och förbrukar betydligt mindre energi än övriga ljuskällor. Genom att välja oss som leverantör så gör du inte bara ett smart val ekonomiskt val utan även ett klimsmartval. Våra led produkter innehåller inga farliga ämnen eller tungmetaller såsom kvicksilver som är farliga för både människor och naturen.

Vi levererar belysningslösningar både till företag, kommuner och elinstallatörer. Vi på Svealight vill vara med och bidra till ett mer miljövänligt och energieffektivt samhälle som i sin tur kommer att skapa bättre förutsättningar för framtida generationer.

 

 

Ett urval av våra kunder

 

 

Se vår animerade video som visar hur ditt företag enkelt kan reducera sina elkostnader redan idag!